Tasarımcı Cemile Gül İle Sanat Söyleşisi

Moda tasarımcısı Cemile Gül, mezunu olduğu Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Gediz Meslek Yüksekokulu öğrencileri ile sanat...

Moda tasarımcısı Cemile Gül, mezunu olduğu Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Gediz Meslek Yüksekokulu öğrencileri ile sanat söyleşisi yaptı.

Gediz Meslek Yüksekokulu 2012-2013 Akademik yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen söyleşide, Gediz Meslek Yüksekokulu mezun öğrencilerinden Nakış Öğretmeni, tasarımcı Cemile Gül, 1997 yılında mezun olduğu okuluna, 15 yıl sonra dünyanın tanıdığı bir modacı olarak geldi.

Yoğun katılımın olduğu, söyleşide kendi hayat hikayesini, yaşamından kesitler şekilde anlatan Cemile Gül'ü öğrenciler dikkatle dinledi.

Reklam
Reklam

Osmanlı dönemine ait kıyafetleri modernize eden tasarımcı çalışmalarından bazı örnekleri de sundu.

Gediz Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Kız Meslek Lisesi öğretmenlerinin de katıldığı söyleşide, Türkiye ve dünyada gelişen en son moda tasarımları üzerine bilgi alışverişi yapıldı.

Program sonunda moda tasarımcısı Cemile Gül'e söyleşide öğrencilere verdiği değerli bilgilerden dolayı teşekkür eden Gediz Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı ve Öğretim Görevlisi Fethullah Karamete, tasarımcıya diploması ile birlikte teşekkür belgesini takdim etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: