Taşeron Işçiler Ankara'ya Gidiyor

KAYSERİ (AA) - Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Halil Özdemir, sendikalarına üye taşeron işçilerle Ankara'ya gideceklerini bildirdi.

KAYSERİ - Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Halil Özdemir, sendikalarına üye taşeron işçilerle Ankara'ya gideceklerini bildirdi. Özdemir, yaptığı açıklamada, Hizmet-İş Sendikası'nın 35. kuruluş yıldönümünün Ankara Bilkent Otel'de bir dizi etkinlikle kutlanacağını belirtti. Sendikalarının 35 yıldır olduğu gibi üyelerinin hak ve menfaatlerini savunmaya devam edeceğini ifade eden Özdemir, "Bilkent Otelinin konferans salonun da gerçekleştirilecek toplantıda taşeron işçilerin sıkıntıları ve problemleri görüşülerek gelecekte nasıl bir yol izleneceği hakkında çalışmalar yapılacaktır. Bu toplantı da sesimizi duyurmak, birlik ve beraberliğimizi göstermek için Kayseri’den de toplantıya 350 kişi katılacağız" dedi. Özdemir, sendikanın her zaman işçilerinin menfaatleri doğrultusunda hareket ettiğini belirterek, şöyle devam etti: "Git gide büyüyen taşeron işçi problemi Türkiye'nin kanayan bir yarası. Bir an önce buna çözüm bulunması için Ankara’ya gidip sesimizi duyurup arkadaşlarımızın rahat ve huzurlu bir şekilde çalışmaları için sonuna kadar elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz. 25 Ocak Cumartesi günü saat 07.00'de Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şubesinin önünden Ankara'ya hareket edilip aynı gün programdan sonra akşam tekrar dönülecektir."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: