Taşeron İşçileri Eyleme Gidiyor

Kamu Şirket Personelleri Derneği (KAŞİP) Genel Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, taşeron işçileri yaşadığı sıkıntılar nedeniyle...

Kamu Şirket Personelleri Derneği (KAŞİP) Genel Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, taşeron işçileri yaşadığı sıkıntılar nedeniyle Ahmet Bahçıvan İş Merkezi’nde eylem yapacağı belirtildi.

Konu hakkında açıklama yapan KAŞİP Genel Başkanı N. Hakan Aydın, “Binlerce taşeron işçisinin yaşadığı sıkıntıların gündeme giderilmesi noktasında atılan adımların yetersiz kalması üzerine taşeron işçileri seslerini daha gür duyurabilmek için eylem yapacak” dedi.

Bu konuların yetkili mevkilere iletilmesine rağmen herhangi bir düzeltmenin yapılmadığını ileri süren Aydın, taşeron işçilerinin aylık 800 lira gibi bir rakamla geçinmeye çalıştığını, olumsuzlukların gün ve gün arttığını dile getirdi. Aydın, çevre illerden de eyleme katılım beklediklerini sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: