Taşeron zihniyet

Türk Sağlık sen Gümüşhane şube başkanı Mustafa Aydın, Akdağ'ın engelli vatandaşa karşı tutumunu eleştirdi.

Sağlık Bakanı Recep Akdağ’ın Batman’da hastane ziyareti sırasında sorunların anlatmaya çalışan görme engelli geçici işçi Nurullah Mehmetoğlu'na karşı sergilediği tutumu, Türk Sağlık sen Gümüşhane şube başkanı Mustafa Aydın eleştirdi.

Aydın, ısrarla yinelediğimiz sağlık sektöründeki taşeronlaşma zihniyetinin ortaya koyduğu sonuçları görmek bakımından bakan Akdağ'ın tutumu örnektir diye konuştu.

Eleştirilerine bakan Akdağ üzerinden devam eden Aydın, bakan beyin bu tutumunu kabul etmek mümkün değildir, görülüyor ki, hükümet kanadının her ne olursa olsun hiç bir surette eleştiriye tahammülü yok, sadece onlar ne derse o olacak, vatandaşta dinleyecek, zihniyet bu dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz