Tasfiyelik Araç Ve Eşya Satışı

 Gümrük ve Ticaret Bakanlığına bağlı tasfiye işletme müdürlükleri, 24 araç ve 112 grup eşyayı, 13-14 Kasım'da açık artırmayla satacak.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığına bağlı tasfiye işletme müdürlükleri, 24 araç ve 112 grup eşyayı, 13-14 Kasım'da açık artırmayla satacak. Konuya ilişkin duyurular, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı. Buna göre, Orta Anadolu Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü Ergazi Tasfiye İşletme Müdürlüğü satışa esas bedeli 11 bin 195 lira ile 65 bin 680 lira arasında değişen 24 binek oto, arazi taşıtı ve tanker kamyonu, 13 Kasım'da Ankara'da açık artırma suretiyle satışa sunacak. Söz konusu eşyaların 12 Kasım 2013'e kadar yatırılması gereken güvence tutarı da bin 119 lira ile 6 bin 568 lira arasında değişiyor. Uludağ Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü Bursa Tasfiye İşletme Müdürlüğü satışa esas bedeli 2,25 lira ile 159 bin 510 lira arasında değişen makaron, sigara filtresi, sigara kağıdı, florasan ampul, nargile kömürü, sigara sarma makinası, sigara tabakası, kedi kumu, anahtarlık şeklinde kamera ve adaptör gibi 47 grup eşyayı 14 Kasım'da Bursa'da açık artırma suretiyle satacak. Söz konusu eşyaların 13 Kasım 2013'e kadar yatırılması gereken güvence tutarı da 1 lira ile 15 bin 951 lira arasında değişiyor. İpekyolu Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü Diyarbakır Tasfiye İşletme Müdürlüğü satışa esas bedeli 5,86 lira ile 86 bin 404 lira arasında değişen canlı hayvan, cep telefonları ve aksamları, elektronik eşya, kol saati, sigara sarma makinesi, şemsiye, araç lastiği, hırdavat malzemesi, züccaciye, akaryakıt satış pompası, tekstil eşyası, çakmak gibi 65 grup eşyayı 13 Kasım'da Diyarbakır'da açık artırma suretiyle satışa sunacak. Söz konusu eşyaların 12 Kasım'a kadar yatırılması gereken güvence tutarı da 5 lira ile 8 bin 645 lira arasında değişiyor. Açık artırma yöntemiyle eşya satış şartnamesi ve ekleri 10 lira karşılığı ilgili müdürlüklerden alınabilecek. İhalede satılacak eşyalar ve ihale hakkında ayrıntılı bilgiye, "www.gtb.gov.tr" ve "www.tasis.gov.tr" internet adresinden ulaşılabilecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: