TASİAD Üyeleri, TUSKON Ticaret Köprüsü'nden Memnun Döndü

Tekirdağ Aktif Sanayici ve İşadamları Derneği (TASİAD) üyeleri, Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu'nun (TUSKON) organize ettiği Dünya Ticaret Köprüsü'nden mutlu

Tekirdağ Aktif Sanayici ve İşadamları Derneği (TASİAD) üyeleri, Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu'nun (TUSKON) organize ettiği Dünya Ticaret Köprüsü'nden mutlu döndü.

TASİAD Genel Sekreteri Hasan Yaşa, yaptığı yazılı açıklamada, dernek olarak 10 iş adamı ile organizasyona katıldıklarını ve üyelerinin verimli iş bağlantıları kurduğunu belirterek, iş adamlarının ticaretleri için önemli anlaşmalara imza attıklarını ifade etti.

Açıklamada, TASİAD Yönetim Kurulu Üyesi Hilmi Kıldıran'ın da, "Program alanına geldiğimde bu kadar büyük bir organizasyon beklemiyordum. 130 ülkeden 1500 iş adamını aynı çatı altında görmek muhteşem. Bu tip organizasyonların bir parçası olmak çok güzel" görüşlerine yerv erildi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Muhterem Erkul

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: