Taşımalı Öğrencilerin Yemek İhalesi Yapıldı

Taşımalı ilköğretim okullarında öğrenim gören öğrencilerin yemek ihalesi, Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda yapıldı.Polislerin güvenlik...

Taşımalı ilköğretim okullarında öğrenim gören öğrencilerin yemek ihalesi, Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda yapıldı.

Polislerin güvenlik önlemleri arasında gerçekleştirilen ihale toplantısında komisyona 3 firma tarafından teklif verildi. Zarf kontrolü yapıldıktan sonra detaylı incelemeye geçildi.

Toplam 5 bin 960 öğrenciye verilmek üzere yapılan yemek ihalesinin yaklaşık maliyetinin KDV dahil 2.524.061.31 kuruş olduğu açıklandı. İhalede en düşük teklifin ise 2.165.685.20 kuruş olduğu öğrenildi.

Reklam
Reklam

İhale Komisyon Başkanı ve Milli Eğitim Şube Müdürü Osman Yavuz, “Amacımız taşımalı ilköğretim okullarında okuyan öğrencilere daha temiz, daha sağlıklı ve zamanında yemek yedirmektir. Bunun için tüm gücümüzle gece gündüz demeden çalışıyoruz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz