Taşköprü Esnaf Ve Sanatkarlar Kredi Ve KefaletKooperatifi'nin Olağan Genel Kurulu Yapıldı

Taşköprü Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, olağan genel kurulu yapıldı.

Taşköprü Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, olağan genel kurulu yapıldı.

Kooperatif toplantı salonunda yapılan genel kurula, Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, Esnaf Kefalet Kooperatifi Bölge Birliği Başkanı Mehmet Ali Tosyalıoğlu, daire amirleri, diğer ilçe kooperatif başkanları, sivil toplum örgütü başkanları ve çok sayıda esnaf katıldı.

Genel kurulun açılış konuşmasını yapan Kooperatif Başkanı Mehmet Üna, bir yıllık çalışmaları hakkında bilgi vererek, kooperatif olarak her geçen gün büyüdüklerini kaydetti.

Reklam
Reklam

Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan ise Taşköprü Meslek Yüksekokulu'nun her geçen yıl büyüdüğünü ve öğrenci sayısının arttığını belirterek, esnafın üniversite öğrencilerine daha çeşitli ve ilçede kalmalarını sağlayıcı hizmetler yapması gerektiğini ifade etti.

Olağan genel kurulun divan başkanlığını ise Esnaf Kefalet Kooperatifi Bölge Birliği Başkanı Mehmet Ali Tosyalıoğlu yaptı.

Muhabir: Mehmet Tuğcu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: