Taşköprü Lisesi Mezunları Buluştu

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde il lise olma özelliğini elinde bulunduran Taşköprü Lisesi, kuruluşunu 44. Yılı dolayısıyla...

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde il lise olma özelliğini elinde bulunduran Taşköprü Lisesi, kuruluşunu 44. Yılı dolayısıyla 70 yıllarda mezun olan Taşköprü Lisesi’nin öğrencilerini buluşturdu.

Taşköprü Lisesi Bahçesinde düzenlenen Programa Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, Emekli Tümgeneral Necdet Sezginer, Taşköprü Milli Eğitim Müdürü Cengiz Bahçacıoğlu, Taşköprü Lisesi’nin ilk Müdürü Merhum Edip Çağlar’ın eşi Aysel Çağlar ve Taşköprü Müsftüsü Salih Sezik’in yanı sıra çok sayıda davetli ile Taşköprü Lisesi’nin ilk mezunları katıldı.

Reklam
Reklam

Okul Müdürü Fahri Samutoğlu’nun açılış konuşmasını yaptığı program, Taşköprü Lisesi’nin 16 yıl Müdürlüğünü yapan Memiş Gökbulut’un konuşmaları ile devam etti. Gökbulut konuşmasında, “1994 yılından 2010 yılına kadar müdürlük görevini yürüttüğüm Taşköprü Lisesi’nde memleketime hizmet etmeye çalıştım. Taşköprü Lisemiz kurulduğu 1968 yılından bu yana 2644, bu yıl mezun olan 41 öğrencimiz ile birlikte toplamda 2685 öğrencimiz mezun olmuştur. Bu bana gurur veriyor, görev yaptığım süre içerisinde her öğrencime eşit davranmaya ve bir şeyler katmaya çalıştım ve görevimi tamamladım. Herkese teşekkür ederi” dedi.

Programda kısa bir konuşma yapan Taşköprü Lisesinin mezunlarından Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, “Siyaset hayatımın en zor konuşmasını yapıyorum. Bu etkinliğin ilki düzenleniyor. Biz bu okulun tebeşir tozlarında yoğrulduk ve değişik alanlarda görev aldık. Bundan sonra da okulumuza elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Program halk oyunu ekiplerinin gösterileri, türkü dinletisi ve Taşköprü Lisesi’nin bu yıl mezun olan 41 öğrencisinin kep atma töreninin ardından son buldu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: