Taşköprü Protokolü İlk İftarını Çadırda Açtı

Taşköprü protokolü Ramazan ayının ilk günü dolayısıyla iftarlarını Taşköprü Belediyesi'nin kurduğu iftar sofrasında açtı.Taşköprü Belediyesi...

Taşköprü protokolü Ramazan ayının ilk günü dolayısıyla iftarlarını Taşköprü Belediyesi'nin kurduğu iftar sofrasında açtı.

Taşköprü Belediyesi tarafından merkez Cumhuriyet Parkı'nda yoksul vatandaşlar ve yolda kalanlar için kurulan açık hava iftar sofrasına ilk gün iftarlarını açan vatandaşlara Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, yemek servisi yaptı.

Arslan'ın vatandaşlarla yakından ilgilendiği iftar çadırında Ramazan'ın ilk günü ihtiyaç sahibi vatandaşları Taşköprü Kaymakamı Ali Yılmaz, İlçe Garnizon Komutanı Tuncay Özbek, Belediye Meclis üyeleri ve daire amirleri de yalnız bırakmadı.

Reklam
Reklam

Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, mübarek Ramazan ayına ulaşmanın sevincini tüm hemşerileriyle birlikte yaşamaktan dolayı mutluluk duyduğunu ifade etti. Arslan, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi havaların sıcak gitmesi nedeniyle vatandaşların rahat etmesi için açık havada iftar sofrası kurduklarını ve bunun vatandaşlar tarafından da beğeni aldığını dile getirdi. Arslan, Taşköprü Belediyesi tarafından kurulan iftar sofrasında Ramazan ayı boyunca her akşam bir hayırsever vatandaşın iftar yemeğini karşılayacağını ifade etti.

İlk günkü iftar yemeğinin masrafını ise Ramazan ayı süresince iftar sofrasının yemeklerini yapacak olan ilçemiz Öz Annem Lokantası sahibi Nural ve Haluk Gökçek üstlendi.

Öz Annem Lokantası'nın birbirinden güzel yemekler hazırladığı iftar yemeğinin menüsü ise tarhana çorbası, tas kebabı, pilav, mevsim salata, yaprak sarması, baklava ve su böreğinden oluştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: