Taşköprü Ramazana Hazır

Taşköprü Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu ramazan ayında da ihtiyaç sahibi ailelere erzak yardımı...

Taşköprü Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu ramazan ayında da ihtiyaç sahibi ailelere erzak yardımı yapıp, her gün akşam iftar yemeği verecek.

Erzak ve iftar yemeği için hazırlıklarını tamamlayan Taşköprü Belediyesi, bu yıl 1000 aileye gıda yardımı için 68 TL’lik gıda kartı yardımı yapacak aynı zamanda Ramazan ayı süresince her gün 250 kişiye iftar yemeği verecek.

-Yardımlaşma ve rahmet ayı-

Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, ‘11 Ayın Sultanı Ramazan Ayı’na bir kez daha erişmekten dolayı tüm İslam alemi adına mutluluk duyduğunu belirterek birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu içerisinde ilçe sakinleriyle coşkulu bir ramazan ayı geçirmek istediklerini ifade etti.

Reklam
Reklam

Mübarek Ramazan Ayı’nın tüm İslam alemine ve ülkemize hayırlar getirmesini dileyen Arslan, “Yardımlaşma ve rahmet ayı olan Ramazanda ihtiyacı olan ailelere belediyemizin imkanları ölçüsünde yardımlarımızı sürdüreceğiz” dedi. Her yıl düzenli olarak yaptığı yardımlarla ihtiyaç sahibi aileleri sevindiren Taşköprü Belediyesi, bu yılda Ramazan ayının birinci gecesinden itibaren ihtiyaç sahibi 250 kişiye iftar yemeği verecek. Belediyenin organizasyonunda gerçekleşecek iftar yemeklerinin masrafları Taşköprü’nün hayırsever vatandaşları tarafından karşılanacak. 30 gün boyunca hayırsever kişilerin masraflarını karşılayacağı iftar yemeği Cumhuriyet Parkı'nda verilecek.

Taşköprü Belediyesi aynı zamanda titiz bir çalışma sonucu belirlediği dar gelirli 1000 aileye gıda kartı yardımında bulunacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: