Taşköprü Sarımsak Üreticileri Birliği Başkanı Eligüzeloğlu:

Taşköprü Sarımsak Üreticileri Birliği Başkanı Abdullah  Eligüzeloğlu, "Çiftçilere tarım danışmanlığı hizmeti vermeye başladık" dedi.

Taşköprü Sarımsak Üreticileri Birliği Başkanı Abdullah Eligüzeloğlu, "Çiftçilere tarım danışmanlığı hizmeti vermeye başladık" dedi. Eligüzeloğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilgili bakanlıktan danışmanlık için yetki belgesi aldıklarını ve bu hizmeti vermeye başladıklarını söyledi. Bir çiftçi ile bu konuda sözleşmede imzaladıklarını anlatan Eligüzeloğlu, "Çiftçilere tarım danışmanlığı hizmeti vermeye başladık. Uygulama kapsamında kendilerine üye olan çiftçilerden isteyenlerle ocak ayından itibaren sözleşme imzalayacağız. Ayrıca çiftçimizin arazisi suluysa 50 dönüm, sulu ve susuz karışık ise 100 dönüm arazisi olması gerekiyor. Çiftçimizin pratikteki bilgilerini danışmanımızın teorikteki bilgileriyle buluşturup daha rantabl tarım yapılmasını hedefliyoruz. Şartları uyan tüm çiftçilerimizi bu uygulamadan yararlanmaya davet ediyorum" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: