Taşköprü Spor : 3 İnebolu Gençlik Spor : 0

Kastamonu 1. Amatör kümede mücadele eden Taşköprü Spor evinde konuk ettiği İnebolu Gençlik Spor’u ligin...

Kastamonu 1. Amatör kümede mücadele eden Taşköprü Spor evinde konuk ettiği İnebolu Gençlik Spor’u ligin ilk karşılaşmasında 3-0 mağlup etti.

Taşköprü Şehir stadyumunda oynanan karşılaşmanın 7’inci dakikasında Onur Beşel’in kaydettiği golle Taşköprü Spor 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın ilk yarısı bu skor ile tamamlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısına hızlı başlayan Taşköprü Spor etkili oyunu ile rakibine zor anlar yaşattı. Taşköprü Spor’un başarılı oyuncusu Onur Beşel 47 ve 75’inci dakikalarda attığı 2 golle hat-trick yaptı. Oyunu kontrolünü elinde bulunduran Taşköprü Spor rakibinin gol yollarını kesti ve karşılaşmayı bu skorla tamamladı.

Reklam
Reklam

Taşköprü Şehir Stadyumunda oynanan Ligin ilk karşılaşmasını Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, İlçe Jandarma karakol Komutanı Kemal Tuzcu, Amatör Spor Klupleri Derneği Başkanı Mahmut Korkmaz, MHP ilçe başkanı Mustafa Arabacı ve her iki klubün başkanları birlikte izledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: