Taşköprü’de 50 Bin Fidan Toprakla Buluştu

Kastamonu Taşköprü Orman İşletme Müdürlüğü 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası etkinlikleri kapsamında...

Kastamonu Taşköprü Orman İşletme Müdürlüğü 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası etkinlikleri kapsamında fidan dikme bayramı düzenledi.

Program kapsamında Karapürçek köyü Söylemez Mahallesi'nde belirlenen alana öğrenciler fidan dikti. Fidan dikme bayramı kapsamında 30 hektarlık alanda toplam ise 50 bin fidan dikildi.

Programa Taşköprü Orman İşletmesi Müdür Yardımcısı Akın Boran Yılmaz, işletme şefleri, Mustafa Sıtkı Erkek Endüstri Meslek Lisesi ve Muzaffereddin Gazi İlkokulu öğretmen ve öğrencileri de katıldı.

Reklam
Reklam

Konuyla ilgili açıklama yapan Taşköprü Orman İşletme Müdürlüğü Ağaçlandırma ve Toprak Muhafaza Şefi Müjde Kaya Alaca, 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası etkinlikleri kapsamında 30 hektarlık alanda 50 bin fidanı toprakla buluşturduklarını ve yıl boyunca belirlenen çeşitli alanlarda fidan dikimlerinin artarak devam edeceğini kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: