Taşköprü'de 68 Hacı Adayı Dualarla Uğurlandı

Taşköprü'de, 68 hacı adayı dualarla kutsal topraklara uğurlandı.

Taşköprü'de, 68 hacı adayı dualarla kutsal topraklara uğurlandı.

Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, kapalı pazar yerinde düzenlenen programda yaptığı konuşmada, Allah'ın herkese hac vazifesini yerine getirmeyi nasip etmesini diledi.

Arslan, "Sizden ülkem ve ilçem için hayırlı görevlerde bulunabilmek adına dua istiyorum. Son günlerde dünya gündemini meşgul eden, peygamberimize çirkin ithamlarda bulunanlara bugün en güzel mesajı onun yolunda birlik ve beraberlik duygularıyla yola çıkan sizler veriyorsunuz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Taşköprü Müftüsü Salih Sezik de kutsal topraklara gitmek için yola çıkacak olan hacı adaylarının şanslı olduklarını, ibadetlerini yerine getirmenin mutluluğunu yaşayacaklarını kaydetti.

Kur'an-ı Kerim okunması ve ve dua edilmesinin ardından hacı adayları, yakınlarıyla vedalaştı.

Muhabir: Mehmet Tuğcu / Erdinç Aksoy

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: