Taşköprü'de Imam Adaylarına 'İlmihal Kursu'

Taşköprü Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, Din Görevlisi Yeterlilik Sınavı'na hazırlanan imam adaylarına 'İlmihal Kursu' açtı.

Taşköprü Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, Din Görevlisi Yeterlilik Sınavı'na hazırlanan imam adaylarına 'İlmihal Kursu' açtı.

Taşköprü HEM'in "Okullar Hayat Olsun Projesi" kapsamında açtığı kursa, 17 Mart'ta yapılacak yeterlilik sınavına katılacak 14'ü kadın, 16'ısı erkek olmak üzere toplam 30 kursiyer katıldı.

Kastamonu Müftülüğü Din Görevlisi Abdullah Kuru'nun verdiği kurs, 13 Mart'ta sona erecek. Haftada 3 gün olmak üzere salı, çarşamba ve pazar günleri gerçekleştirilecek kurs kapsamında, toplam 56 saat ders verilecek.

Reklam
Reklam

Taşköprü HEM Müdürü Cengiz Eroğlu, sınava girecek adaylardan gelen talep doğrultusunda bu kursu açtıklarını ve katılımın da oldukça üst düzeyde olduğunu belirtti.

Talep gelmesi haline bu tarz kursların açılmasının devam edeceğine değinen Eroğlu, kursun sonunda ise kursiyerlere sertifikalarının verileceğini kaydetti.

Eroğlu, ayrıca Muzafferettin Gazi İlkokulu yönetimine kendilerine verdikleri desteklerden dolayı da teşekkür etti.

Muhabir: Mehmet Tuğcu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: