Taşköprü’de Köy Yangını: 1 Ölü

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesine bağlı Celep köyünde çıkan yangında 9 yaşındaki bir kız çocuğu hayatını kaybetti.Alınan...

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesine bağlı Celep köyünde çıkan yangında 9 yaşındaki bir kız çocuğu hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Celep köyünde Nevzat ve Ali Şan Türkmen’e ait iki katlı ahşap evde, henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın kısa sürede büyüdü ve 2 katlı evi küle çevirdi. Yangın sırasında evde bulunan ailenin 8 üyesi, yangından yara almadan kurtulurken Nevzat Türkmen'in 9 yaşındaki kızı Ebru Türkmen ise yangından kaçamayarak olay yerinde hayatını kaybetti.

Kastamonu AFAT Arama Kurtarma ekipleri yanan evin enkazında Ebru'nun cenazesine ulaştı. Cenaze Taşköprü Cumhuriyet savcısının talimatıyla Taşköprü Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Reklam
Reklam

Yangına Taşköprü Belediyesi, Kastamonu Belediyesi ve Taşköprü Orman İşletme Müdürlüğü'ne ait itfaiye ekipleri müdahale etti. Ekiplerin müdahalesi sonucu kontrol altına alınan yangın köydeki diğer evlere sıçramadan söndürüldü.

Yangında hayatını kaybeden Ebru Türkmen'in ailesi Taşköprü Devlet Hastanesi önünde sinir krizleri geçirdi. Türkmen’in cenazesi kesin ölüm sebebinin araştırılması için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: