Taşköprü’de Öğretmenler Günü Kutlamaları

Tüm yurtta olduğu gibi Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde de “24 Kasım Öğretmenler Günü” ve “Ulu Önder...

Tüm yurtta olduğu gibi Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde de “24 Kasım Öğretmenler Günü” ve “Ulu Önder Atatürk'ün 1928'de Millet Mektepleri Başöğretmenliği'ne seçilmesinin yıldönümü” gerçekleşen çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Taşköprü Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk Büstü önüne çelenk konularak başlayan törenler, Taşköprü Mustafa Sıtkı Erkek Çok Programlı Endüstri Meslek Lisesi’nde gerçekleşen program şiirler okunması, sinevizyon gösterisi ve okul korosu tarafından türküler seslendirilmesi ile devam etti.

Reklam
Reklam

Programa Taşköprü Kaymakamı Ali Yılmaz, Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, daire amirleri ile ilçe genelinde görevini sürdüren çok sayıda öğretmen katıldı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Taşköprü İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Bahçacıoğlu yaptı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: