Taşköprü'de yangın

Taşköprü ilçesinde çıkan yangında 2 ev ve 2 ahır kullanılamaz hale geldi.

Taşköprü ilçesinde çıkan yangında 2 ev ve 2 ahır kullanılamaz hale geldi.

Alınan bilgiye göre, Kese köyünde Hakkı Ermehmeter'in iki katlı evinin çatı kısmında henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Alevleri fark eden Ermehmeter ve ailesi, evden çıkarak itfaiye ekiplerine haber verdi.

Kısa sürede büyüyen yangın, Ermehmeter'in kullanılmayan diğer evi ile 2 ahırına da sıçradı. Köye gelen Taşköprü Belediyesi ile Taşköprü Orman İşletme Müdürlüğü itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürüldü.

Reklam
Reklam

Yangında, 2 ev ve 2 ahır kullanılamaz hale geldi.

Taşköprü Kaymakamı Ali Yılmaz ve Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, köye gelerek yangın hakkında bilgiler aldı.

Arslan, dün ilçe merkezi Ethem Mahallesi'ndeki yangında da 3 ev, 4 ahırın yandığını belirterek, "Rüzgarın etkisiyle yangın büyümüş. Ekiplerimiz müdahale etmesine karşın yapılar kullanılamaz hale geldi. Vatandaşlar ısınan havalarla birlikte daha dikkatli olmalı" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: