Taşköprülü 45 Umreci Dualar İle Uğurlandı

Taşköprü Müftülüğü'nün organizasyonunda umreye gidecek olan 45 kişi kutsal topraklara dualar eşliğinde uğurlandı.

Taşköprü Müftülüğü'nün organizasyonunda umreye gidecek olan 45 kişi kutsal topraklara dualar eşliğinde uğurlandı.

Taşköprü kapalı halk pazarı yerinde gerçekleşen uğurlama programına Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, MHP Taşköprü ilçe Başkanı Mustafa Arabacı ve çok sayıda davetli katıldı. Kur'an-ı Kerim okunmasıyla başlayan program ilahiler söylenmesi ile devam etti. 45 umrecinin kutsal topraklara uğurlandığı programda bir konuşma yapan Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, "Sizleri bu gün kutsal topraklara yolcu ediyoruz oradan bizler için dualar ediniz sizleri Şehy Şaban-ı Velinin o güzel sözü ile uğurluyorum 'Gelişiniz güle güle gidişiniz güle güle her işiniz güle güle' olsun işallah" dedi.

Reklam
Reklam

Porgram Taşköprü Merkez Camisi imamı Ahmet Özarslan'ın yaptığı dua ile son buldu. Gözyaşları arasında Aileleri ile vedalaşan umreciler kutsal topraklara uğurlandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz