Taşköprüspor Erkek Voleybol Takımı Amasya'da Kastamonu'yu Temsil Edecek

Taşköprü Spor Erkek voleybol takımı Kastamonu şampiyonu olarak Amasya'da ki Türkiye Şampiyonası guruplarına katılıyor.

Taşköprü Spor Erkek voleybol takımı Kastamonu şampiyonu olarak Amasya'da ki Türkiye Şampiyonası guruplarına katılıyor.

20-22 Nisan tarihlerinde Amasya ilinde oynanacak olan Türkiye Şampiyonası gruplarında mücadele edecek olan Taşköprü Spor erkek voleybol takımı burada 3 karşılaşma oynayacak Taşköprü Spor voleybol takımı gruplarda başarı elde etmesi halinde Türkiye Şampiyonası yarı finalinde mücadele etme hakkı kazanacak.

Bu gün Taşköprü'den Amasya'ya hareket eden Taşköprü Spor'lu oyuncular, Başkanları ve teknik direktörleri ile birlikte önce Taşköprü Milli eğitim Müdürlüğünü ardından da Taşköprü Kaymakamı Ali Yılmaz'ı ziyeret ederek oynayacakları karşılaşmalar ile ilgili bilgi alışverişinde bulundular Taşköprü Kaymakamı Ali Yılmaz'da oyunculara gruplarda başarılı olacaklarına inancının tam olduğunu ifade ederek "Taşköprü Spor'umuz Amasya'da oynanacak Gurup karşılaşmalarında bizi en iyi şekilde temsil edecektir" dedi.

Reklam
Reklam

Ziyaretin ardından Taşköprü Spor voleybol takımı Amasya'ya gitmek üzere Taşköprü'den hareket etti.

Taşköprü Spor'un mücadele edeceği grup iller Sinop, Amasya, Yozgat, Tokat, Kırıkkkale ve Samsun illerinden oluşuyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz