Taşkuyu Köyünde Şiir Dinletisi

Adıyaman’ın Samsat ilçesine bağlı Taşkuyu Köyünde öğrenciler, yılsonu sergisinde, arkadaşları ve ailelerine şiir dinletisi sundula.Taşkuyu...

Adıyaman’ın Samsat ilçesine bağlı Taşkuyu Köyünde öğrenciler, yılsonu sergisinde, arkadaşları ve ailelerine şiir dinletisi sundula.

Taşkuyu Köyü Ortaokulu öğrencilerinin hazırlayıp sundukları “Bir Sevdadır Memleket” isimli şiir dinletisi programına Samsat İlçe Milli Eğitim Müdürü Remzi Eleştir, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mazhar Aktaş, bazı kamu kurumları müdürleri, okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve velileri katıldı. Şiir dinletisinden sonra okul sergi salonunda görsel sanatlar ve anasınıfı öğrencilerinin yıl boyunca yaptıkları el sanatları ve resimler sergilendi.

Reklam
Reklam

Serginin açılışını gerçekleştiren İlçe Milli Eğitim Müdürü Remzi Eleştir, anasınıfları başta olmak üzere öğrencilerin beklentilerin çok üzerinde eserler meydana getirdiklerini söyledi.

Eleştir, “Bugün Taşkuyu Köyümüzde güzel bir şiir dinletisi ile şiire doyduk. Ayrıca okulumuzun sergisini açmamız bizim için büyük bir sevinç ve gurur kaynağı oldu. Bu sergide yer alan çalışmaların her biri tarif edilemeyecek kadar değerlidir. Bu gururu ve mutluluğu yaşamamızı sağlayan sevgili öğrencilerimizi ve değerli öğretmenlerini kutluyorum. Ayrıca bizleri yalnız bırakmayan, sevincimize ortak olan değerli misafirlerimize teşekkür ediyorum. Bu tür programlar çocuklarımızın kendilerine olan özgüvenlerini kazanmalarına yardımcı olacaktır. Bu yüzden böyle güzel etkinliklerin yapılmasını önemsiyoruz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: