Taşlıçay Ilçesinde 7 Köy Okulu Yapılıyor

Taşlıçay Kaymakamı Murat Zadeleroğlu, ilçeye 7 yeni köy okulu yapıldığını bildirdi.

Taşlıçay Kaymakamı Murat Zadeleroğlu, ilçeye 7 yeni köy okulu yapıldığını bildirdi.

Zadeleroğlu, yaptığı açıklamada, 2012-2013 eğitim-öğretim yılında Yeltepe, Aşağı Düzmeydan, Kumlubucak, Taşteker, Aras, Yassıkaya ve İkiyamaç köylerinde yeni okulların yapımına başlandığını belirtti. Okulların inşaatını gezen Zadeleroğlu, şunları kaydetti:

"Her geçen gün büyüyen ilçemiz ve köylerimizde hizmet vermekte olan okullar gerek nüfus artışından gerekse binalarının eski yapı olmalarından dolayı beklenenlere karşılık verememektedir. Bu nedenden dolayı 7 köyümüze yeni okul yaparak 2012-2013 eğitim sezonunda öğrencilerimize sunacağız. Bu sayede geleceğimiz olan gençlerimizin daha kaliteli bir ortamda daha iyi bir ders almalarını sağlama çabasındayız."

Reklam
Reklam

Muhabir: Hüseyin Yıldız / Emine Konuk

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: