Taşlıçay'da 150 Yetim Çocuk Piknikte Buluştu

İnsan Hak ve Hürriyetleri Yardım Vakfı (İHH), Taşlıçay'da 150 yetim çocuk için piknik düzenledi.

İnsan Hak ve Hürriyetleri Yardım Vakfı (İHH), Taşlıçay'da 150 yetim çocuk için piknik düzenledi.

Taşlıçay Belediyesi'nin katkısıyla Recep Tayyip Erdoğan Parkı'nda gerçekleştirilen "Kutsal Emanetlerimiz Piknik Şöleni" etkinliğine Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Tunç, Taşlıçay Belediye Başkanı İsmail Taşdemir, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Haydar Pekdoğan, Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Hür, İHH temsilcileri, çocuklar ve vatandaşlar katıldı.

Belediye Başkanı İsmail Taşdemir, yaptığı konuşmada, "En kutsal emanetlerimizden olan yetim evlatlarımızı ağırlamanın sevinci içerisindeyiz. Bu evlatlarımızın doya doya ve özgürce eğlenebilmeleri için elimizden geleni yapıyoruz. Bu yolda her türlü çalışmaya destek vereceğiz. Her zaman bu evlatlarımızın yanındayız" dedi.

Reklam
Reklam

İHH Ağrı Şube Başkanı Kerem Anığı da çocukların eğlenmeleri için bu etkinliği gerçekleştirdiklerini belirtti.

Şenlik kapsamında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren çocuklara çeşitli ödüller verildi.

Muhabir: Hüseyin Yıldız - Zehra Melek Çat

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz