Taşova Belediye Başkanı Özdemir'e Ziyaret

Taşova Belediye Başkanı Özgür Özdemir'i, Yatılı İlköğretim Bölge Okulu (YİBO) Spor Kulubü antrenör ve idarecileri makamında ziyaret etti.

Taşova Belediye Başkanı Özgür Özdemir'i, Yatılı İlköğretim Bölge Okulu (YİBO) Spor Kulubü antrenör ve idarecileri makamında ziyaret etti.

Taşova YİBO Spor Kulübü Antrenörü Sercan Şenel, yeni sezon öncesi çalışmaları hakkında Özdemir'e bilgi verdi.

Şu ana kadar dört transfer gerçekleştirdiklerini ve iki oyuncu ile görüşmelerinin devam ettiğini söyleyen Şenl, "Taşova YİBO olarak tüm ilçe halkının bize vereceği destek ile geçtiğimiz yıl yaşattığımız heyecan ve başarıları tekrarlayacağımızı düşünüyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Taşova Belediye Başkanı Özdemir, ziyaretten dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, "Taşova YİBO, geçtiğimiz yıl Hentbol Erkekler Birinci Lig B Grubu'nda oynadığı grup maçları ve devamında playy-of maçlarında büyük bir başarı sağlayarak bir üst lig olan Erkekler Hentbol A Ligi'ne çıkarak bizleri mutlu etmiştir. Yeni sezon öncesi son durum hakkında görüş alışverişinde bulunduk ve Belediye olarak yeni sezonda tüm gücümüzle destek olmaya devam edeceğiz" dedi.

Muhabir: Tevfik Öztürk

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: