Taşova emniyetinden eğitime destek faaliyetleri

Türk Polis Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 167. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Taşova Emniyet Amirliği, kardeş okul olarak seçtiği Cumhuriyet İlköğretim okulunu

Türk Polis Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 167. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Taşova Emniyet Amirliği, kardeş okul olarak seçtiği Cumhuriyet İlköğretim okulunu ziyaret etti.

Emniyet Amiri Hüray Sancı, beraberindeki emniyet personeliyle gittikleri Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nda öğrencilere bir projeksiyon cihazı hediye etti.

Öğrencilerle gerçekleştirilen sohbet sonrasında konuşan Sancı, "Polis teşkilatımızın 167. kuruluş yıl dönümü nedeniyle ilçemizde bulunan Cumhuriyet ilköğretim okulunu ziyaret ettik ve bizim de eğitime bir katkımızın olması amacı ile bir projeksiyon makinesi hediye ettik. Çağımız artık teknoloji çağı. İnşallah çocuklarımız bu cihazlarla görerek ilgiyle derslerini işleyeceklerdir" dedi.

Reklam
Reklam

Okul Müdürü Yardımcısı Dursun Gül ise Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluş yıl dönümünü kutladıklarını belirterek, eğitime verilen destekten dolayı teşekkür ettiklerini kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: