Taşova Kaymakamı Uysal:

Taşova Kaymakamı Engin Uysal, ilçeye bir milyon 110 bin liralık yatırım yaptıklarını söyledi.

Taşova Kaymakamı Engin Uysal, ilçeye bir milyon 110 bin liralık yatırım yaptıklarını söyledi.

Uysal, yaptığı açıklamada, İl Özel İdaresi ve Köylere Hizmet Götürme Birliği yatırım programından 2011-2012 yılında ilçede bir milyon 110 bin liralık hizmet gerçekleştirdiklerini belirtti.

Birliğin temel amacının, bağlı 46 köyün yol ve içme suyu gibi altyapı çalışmalarını tamamlayarak, vatandaşlara daha modern hayat şartları sunmak olduğunu vurgulayan Uysal, "Bu kapsamda 2012 yılında İl Özel İdaresi ve KÖYDES'ten bir milyon 110 bin lira birliğimize tahsis edilmiş olup bu parayla 25 köyümüze 120 kilometre yol, 3 köyümüze içme suyu hattı, 1 köyümüze sulama kanalı ve deposu 1 köyümüze de menfez yaptık, ayrıca Akonoğlu İköğretim Okulu'na yemekhane ve kalorifer sistemi yapımı devam etmektedir" dedi.

Reklam
Reklam

Uysal, köylerin hayat standartlarının yükselmesi yönünde yapılan hizmetlerin artarak devam edeceğini kaydetti.

Muhabir: Tevfik Öztürk

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: