Taşova YİBO Ilk Yarıyı Galibiyetle Kapatmak Istiyor

Taşova Yatılı İlköğretim Bölge Okulu (YİBO) Spor Kulübü hentbol takım antrenörü Sercan Şenel, bu hafta sonu Erzurum'da Atatürk Üniversitesi'ni yenip

Taşova Yatılı İlköğretim Bölge Okulu (YİBO) Spor Kulübü hentbol takım antrenörü Sercan Şenel, bu hafta sonu Erzurum'da Atatürk Üniversitesi'ni yenip ilk yarıyı galibiyetle kapatmak istediklerini söyledi.

Şenel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta İzmir deplasmanında Göztepe ile çok zorlu bir müsabaka oynadıklarını ve aldıkları bu galibiyet sonunda ligde 3. sıraya yükseldiklerini hatırlattı.

Hafta sonu Erzurum'da Atatürk Üniversitesi ile deplasmanda karşılaşacaklarına işaret eden Şenel, "Amacımız bu zorlu deplasmandan galip ayrılmak ve ilk yarı sonunda ligdeki sıralamadaki yerimizi korumak istiyoruz. Şu an takımımızda cezalı ve sakat oyuncumuz bulunmamakta. Son çalışmamızı bu akşam yapıp Cuma günü Erzurum'a tam kadro olarak hareket edeceğiz" dedi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Tevfik Öztürk

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: