Taşova YİBO Spor Antrenörü Şenel:

Hentbol Erkekler 1. Lig A Klasman Grubu'nun iddialı ekiplerinden Taşova YİBO'nun Spor Antrenörü Sercan Şenel, "Galibiyet serimize Kayseri'de devam etmek

Hentbol Erkekler 1. Lig A Klasman Grubu'nun iddialı ekiplerinden Taşova YİBO'nun Spor Antrenörü Sercan Şenel, "Galibiyet serimize Kayseri'de devam etmek istiyoruz" dedi.

Şenel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta kendi sahalarında lider Adana Çukobirlik Spor'u çekişmeli geçen maç sonunda mağlup ettiklerini hatırlattı.

Ligin sonuna yaklaşıldığına işaret eden Şenel, "Bu hafta Kayseri'de oynayacağımız Atlas Eğitim Spor maçını kazanıp galibiyet serimize devam etmek istiyoruz. Süper lige hem direk çıkacak takım hem de playy-of maçları sonunda süper lige çıkabilmek için takımlar artık maçlarda her şeylerini ortaya koyuyor. Bundan sonra her alınan veya kaybedilen puanlar altın değerinde olacağından oynanacak tüm maçlar final havasında geçecektir" dedi.

Reklam
Reklam

Sezon başından itibaren ortaya koydukları mücadele ile hep ligde zirve mücadelesi yaptıklarını ifade eden Şenel, zirve iddialarının Atlas Eğitim Spor maçında da süreceğini kaydetti.

Muhabir: Tevfik Öztürk

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: