Taşova YİBO Spor Antrenörü Şenel:

Hentbol Erkekler 1. Lig A Klasman Grubu takımlarından Taşova YİBO antrenörü Sercan Şenel, 2012-2013 sezonunun son maçını kendi sahalarında Erzurum

Hentbol Erkekler 1. Lig A Klasman Grubu takımlarından Taşova YİBO antrenörü Sercan Şenel, 2012-2013 sezonunun son maçını kendi sahalarında Erzurum Atatürk Üniversitesi ile yapacaklarını söyledi.

Şenel, yaptığı açıklamada, Atatürk Üniversitesi maçından alacakları galibiyetle taraftarlarına sezon itibari ile veda etmek istediklerini belirtti.

"Hentbol Erkekler 1. Lig A Klasman Grubu'nda zorlu bir sezonu bu hafta kendi sahamızda oynayacağımız Erzurum Atatürk Üniversitesi maçı ile bitireceğiz" diyen Şenel, şöyle devam etti:

Reklam
Reklam

"Mücadele ettiğimiz ilk yılımızda ligi 3. sırada bitireceğiz. Bizim açımızdan başarılı bir sezon geçirmiş olduk. Lig maçlarının bitmesi ile nisan ayında oynayacağımız süper lige yükselme play-off maçlarına hazırlanacağız. Amacımız lig sonunda çıkamadığımız süper lige play-off maçları sonunda çıkmak istiyoruz."

Muhabir: Tevfik Öztürk

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: