Taşova'da "Kuşaklar Buluşuyor Yarışması"na Başvurular Başladı

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nca düzenlenen "Kuşaklar Buluşuyor" yarışmasına başvuruların başladığı bildirildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nca düzenlenen "Kuşaklar Buluşuyor" yarışmasına başvuruların başladığı bildirildi.

Taşova Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ahmet Dayıbaş, yaptığı açıklamada gençlerin köy ve kent kültürü arasındaki bağ ve farklılıkları kendi dünyalarından aktarabilmelerini sağlamak amacıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı'nca "Kuşaklar Buluşuyor" konulu yarışma düzenlendiğini hatırlattı.

Yarışma kapsamında sanatsal, kültürel ve tarihi değerleri kendi pencerelerinden yansıtacak olan gençlerin, "Köyden Kente Bakış" ve "Kentten Köye Gidiş" başlıkları altında toplayacağı eserlerini 1 Mart 2013 tarihine kadar Taşova Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğüne teslim etmeleri gerektiğini vurgulayan Dayıbaş, 15-20 ve 21-29 yaş aralığındaki gençlerin bireysel ya da grup olarak yarışmaya katılabileceklerini kaydetti.

Reklam
Reklam

Dayıbaş, yarışma sonunda dereceye girenlere tablet bilgisayar, bisiklet ve fotoğraf makinesi verileceğini, sonuçların ise 3 Mayıs 2013 tarihinde açıklanacağını vurguladı.

Muhabir: Tevfik Öztürk

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz