Taşova'da Öğrenci Meclisi Seçimi Yapıldı

Taşova'da 2012-2013 eğitim öğretim yılında görev yapacak İl Öğrenci Meclisi seçimleri Öğretmenevi salonunda yapıldı.

Taşova'da 2012-2013 eğitim öğretim yılında görev yapacak İl Öğrenci Meclisi seçimleri Öğretmenevi salonunda yapıldı.

TBMM Başkanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında 2004 yılında yapılan protokol uyarınca uygulamaya konan "Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisleri Projesi" kapsamında İl Öğrenci Meclisi için Taşova'yı temsil edecek öğrencilerin seçilme işlemleri İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Uysal başkanlığında gerçekleştirildi.

Okul öğrenci temsilcilerinin katılımıyla yapılan seçim sonucunda öğrenci meclisi Abdullah Çağrı Önder, Kıymet İlkim Kaya, Melisa Sayar, Serkan Duhan Güngör ve Oğuzhan Demir'den oluştu.

Reklam
Reklam

Uysal, Taşova'yı temsil edecek meclis seçiminde tam bir demokrasi örneği verdiklerini belirterek, "Kavgasız, gürültüsüz ve çok kişiye örnek olacak olgunlukta bir seçimi gerçekleştirdik" dedi.

Muhabir: Tevfik Öztürk

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: