Taşpınar: Muhasebeciler Odası'ndaki Koltuk Sevdasına Son Vermek Istiyoruz

Mersin Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası'nın (SMMM) 12 Mayıs'ta yapılacak Genel Kurulu'nda başkanlığına Meslekte...

Mersin Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası'nın (SMMM) 12 Mayıs'ta yapılacak Genel Kurulu'nda başkanlığına Meslekte Birlik Grubu adına aday olduğunu açıklayan İsmail Taşpınar, odalarındaki koltuk sevdasına son vermek istediklerini belirtti.

İsmail Taşpınar, TÜRMOB Yönetim Kurulu üyeleri Osman Arıoğlu ve Abdülaziz Ural’ın katılımıyla düzenlediği basın toplantısında 12 Mayıs’taki Genel Kurul ile ilgili açıklama yaptı.

Odanın kurulduğu günden bu yana sadece iki başkan değiştirdiğini hatırlatan Taşpınar, "15 yıldan bu yana Dursun Göktaş, odamızın başkanlığını yürütmektedir. Ülkemizin en önemli sorunlarından birisi olan 'koltuk sevdası' ve 'kendini vazgeçilmez sanma' hastalığı maalesef odamızda da baş göstermiştir." dedi.

Reklam
Reklam

Üç yıl önce yapılan seçimlerde kendileri tarafından dile getirilen eleştirilerin bugün Göktaş’ın kendi Yönetim Kurulu tarafından da söylediğini savunan Taşpınar, "Sayın Dursun Göktaş adaylıkla ilgili olarak son kez aday olduğunu belirtse de biz buna 'artık yeter' diyoruz. Mersin Meslekte Birlik Grubu olarak oda yönetimine talibiz ve bunu yapacak inanca ve güce sahibiz." açıklamasını yaptı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: