Taştepe Derneği Faaliyetlerine Devam Ediyor

Taştepe Derneği Başkanı Fatma Gürbüz, dernek olarak faaliyetlerine devam ettiklerini söyledi.Gürbüz, yeni kurulan bir dernek...

Taştepe Derneği Başkanı Fatma Gürbüz, dernek olarak faaliyetlerine devam ettiklerini söyledi.

Gürbüz, yeni kurulan bir dernek olmalarına rağmen yoğun şekilde çalışmalarını sürdürdüklerini ifade ederek, "Mahallemizde bayan ve çocukların Kur'an Kursu’nda hatim duaları vardı. Biz de Taştepe Derneği olarak bayan ve çocuklarımızın cüz takiplerini tamamladıkları için hediye dağıtımı yaptık" dedi.

100. Yıl İlköğretim Okulu’nun imam hatip olduğunu kaydeden Gürbüz, "Mahallemizde bulunan 100. Yıl İlköğretim Okulu, imam hatip orta okulu oldu. Okulun kapandığı yönünde bir takım söylentiler var ancak okulumuz açık, kayıtlar alınıyor. 100. Yıl İlköğretim Okulu’nun imam hatip olması, Metin Emiroğlu Lisesi’nin de Anadolu lisesi olması yönünde emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Dernek faaliyetlerinin yoğun şekilde devam edeceğini belirten Gürbüz, "Çocuklara yönelik hafta sonları dil kursu açmayı planlıyoruz. Arapça ve Kur'an dersleri vermek için çalışmalarımız var. Bunun yanında kadınlarımıza yönelik kurslarımız olacak. Kadınlarımızın el becerilerini artırmaya yönelik olarak çini ve ahşap kursları açacağız" şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz