Taşucu'nda Mehtap Turu

MERSİN (AA) - Silifke ilçesine bağlı Taşucu beldesine gelen turistler, düzenlenen mehtap turlarıyla tatilin tadını çıkarıyor. 

MERSİN - Silifke ilçesine bağlı Taşucu beldesine gelen turistler, düzenlenen mehtap turlarıyla tatilin tadını çıkarıyor. Tatillerini geçirmek amacıyla Taşucu’na gelen turistler gündüz denize girerken akşamları ise mehtap turlarına katılıyor. Taşucu Belediye Başkanı Yaşar Açıkbaş, yaptığı açıklamada mehtap turlarının, yerli ve yabancı turistleri mest ettiğini bunun yanı sıra doğayı ve denizi ayın yansımasıyla izlemenin de keyfinin yaşandıklarını belirtti. Beldedeki turizm işletmelerinin gündüzleri düzenlediği yat turlarına katılanların, farklı koylarda denizin tadını çıkardıklarını ifade eden Açıkbaş, "Ziyaretçiler, Holmi Harabeleri, Liman Kalesi, Dana Adası gibi tarihi yerleri de tanıma fırsatı buluyor. Akşamları düzenlenen mehtap turlarına katılanlar da doyasıya eğleniyorlar" diye konuştu. Açıkbaş, Taşucu’nda turizmin gelişmesi için de belediye olarak ne gerekiyorsa yapacaklarını söyledi. Yat turları düzenleyen işletme sahibi Ali Küçük de, “Yat turuna katılanlar Türkiye’nin her yerine gittiklerini ancak buradaki yat turlarının bir başka olduğunu söylüyorlar. Ayrıca gelen bütün misafirlerimiz, Türkiye’de böyle güzel adaların ve koyların bulunduğundan habersiz olduklarını belirtiyorlar" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: