Taşucu'nda ödüllü kum maratonu koşusu

Mersin'in Silifke ilçesine bağlı Taşucu beldesinde, Çevre Festivali etkinlikleri kapsamında '4. Ödüllü Kum Maratonu Koşusu' düzenlendi.

Mersin'in Silifke ilçesine bağlı Taşucu beldesinde, Çevre Festivali etkinlikleri kapsamında '4. Ödüllü Kum Maratonu Koşusu' düzenlendi.

Taşucu Belediyesi'nin organizasyonunda, Göksu Deltası İncekum Burnu'ndan başlayan 15 km'lik maraton Kum Mahallesi'nde son buldu. Gerçekleştirilen etkinlikte, yarışmacılar tamamen kum olan alanda yalın ayak koşarak birbirleriyle kıyasıya yarıştı.Üçü bayan toplam 33 sporcunun katıldığı, 15 km'lik parkuru birincilikle tamamlayan Ramazan İmsel bin, ikinci olan Serdar Çetin 500, üçüncü Mustafa Arslan ise 250 liralık ödülün sahibi oldu.Koşuda Ekrem Şahin dördüncü, Veli Bedel beşinci ve Ufuk Öztürk de altıncı oldu. Bayanlar kategorisinde ise üç yarışmacıdan Katrinrojen Şahin birinci geldi.Yarışmaların sponsoru iş adamı Mehmet Ali Özer ve Belediye Başkanı Açıkbaş tarafından dereceye girenlere ödülleri verildi.Bütün sporculara katıldıkları için Taşucu Belediye Başkanı Yaşar Açıkbaş da teşekkür belgesi verdi.Başkan Açıkbaş, bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen kum maratonunun geleneksel hale getirildiğini, Göksu Deltası'nın tanıtılması için bu tür organizasyonlara devam edileceğini vurguladı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: