Tata'nın Yeni Modeli Manza Eskişehir'de

TATA'nın çıkartmış olduğu son araç olan MANZA Eskişehir'e geldi.

TATA'nın çıkartmış olduğu son araç olan MANZA Eskişehir'e geldi.

Eskişehir Mobilyacılar Sanayi (EMKO) Sitesinde bulunan TATA yetkili satıcısı Adem Otomotiv satış müdürü Caner Gülgeç, araç'ın Eskişehir'e gelmeden 25 sipariş aldıklarını söyledi.

Gülgeç, "TATA'nın en son yeni modeli olan MANZA showroomlarımıza geldi. Müşterilerimiz aracımıza yoğun ilgi gösterdi. Aracımıızn en önemli özelliği piyasanın en geniş bagaj hacmine sahip olan sedan aracıdır" dedi.

Ödeme seçeneklerinin uygun olduğunu ifade eden Gülgeç şunları söyledi: "Aracımızın fiyatı rakiplerimize göre uygundur. Bakım maliyeti düşüktür. Yakıt tüketimi diğer araçlara göre az yakmaktadır. Aracımızı showroom da sergiledikten kısa bir sürede 25 sipariş aldık. Test sürüşlerimiz başlamıştır. Tüm Eskişehir halkını test sürüşlerine davet ediyoruz."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: