Tatar, Mhp Kilis Belediye Başkan Aday Adaylığı Açıkladı

Kilis Ülkü Ocakları Eski Gençlik Kolları Başkanı Ayhan Tatar, Milliyetçi Hareket Partisi’nden Kilis Belediye Başkan...

Kilis Ülkü Ocakları Eski Gençlik Kolları Başkanı Ayhan Tatar, Milliyetçi Hareket Partisi’nden Kilis Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıkladı.

Başkan aday adayı Ayhan Tatar, yaptığı açıklamada, 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde belediye başkanlığına aday adayı olduğunu belirterek, “Bizler Kilis sevdalısıyız. İlk gençlik sevdamız olan Türk milliyetçiliği fikir sisteminin ve ülkücü dünya görüşünü savundum. Hareketimiz içinde gençler yetiştirdim ve kutsal ocağımıza hep hizmet ettim. 11 yıllık AK Parti iktidarı ve şehrimizdeki 9 yıllık AK Parti belediyeciliğinde hak ettiği hizmetleri bulamayan ve harap-bitap duruma düşürülmüş olan Kilis'imizi hak ettiği yere taşımak için MHP'den belediye başkan adayı olmaya karar verdim. Ülkücü camianın partimiz bünyesinde kenetlenmesi sağlayacağım. Yapılan tüm değerlendirmeler sonucunda aday olmaya hak kazanan arkadaşımız kim olursa olsun canla başla diğer adaylar onu destekleyecektir. MHP'li bir belediye eliyle Kilis bu pasaklı ve zavallı görünümden kurtulacak ve jet hızıyla kalkınacaktır. Yarınlar elbet bizim, elbet bizimdir” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: