Tatar Ormanlarında Ilkbahar

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde piknik yapmak isteyen vatandaşların uğrak yeri olan Tatar ormanları, doğası ve güzel manzarasıyla dikkati çekiyor.

SİVAS - Sivas'ın Suşehri ilçesinde piknik yapmak isteyen vatandaşların uğrak yeri olan Tatar ormanları, doğası ve güzel manzarasıyla dikkati çekiyor. Suşehri'ne bağlı Tatar ve Kale köyleri arasındaki ormanlık alana özellikle hafta sonu çok sayıda vatandaş piknik yapmaya gidiyor. Çam ormanlarıyla kaplı bölge, ilkbahar mevsiminde ziyaretçilerine adeta görsel şölen sunuyor. Tatar ormanlarında Naipli Köyleri Platformu Başkanı Hazim Demir ve platforma üye derneklerin başkanlarıyla piknik yapan köy muhtarları, bölgeye mesire alanlarının yapılmasını istiyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: