Tatar, Şırnak'taki patlamayı kınadı

AK Parti Şırnak Milletvekili Adayı Mehmet Tatar,

AK Parti Şırnak Milletvekili Adayı Mehmet Tatar, seçmene teşekkür ederek Şırnak merkezde kutlamalar esnasında gerçekleşen patlamayı kınadı.

AK Parti Şırnak Milletvekili adayı Mehmet Tatar, 12 Haziran seçimlerinin ardından seçmenlere teşekkür ederek 12 Haziran gecesi Ömer Kabak meydanında kutlamalar yapan vatandaşların arasında gerçekleştirilen patlamayı kınayarak yaralılara şifalar diledi.

Milletvekili adayı Tatar, yaptığı konuşmada yaptıkları seçim çalışmaları süresince kendilerine ilgi gösteren ve destek olan tüm seçmenlere teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Milletvekili adayı Tatar,seçim çalışmaları süresince bizlere ilgi gösterip destek olan tüm halkımıza teşekkür ediyorum. Vekil adayı olma gerekçelerim, halkımızın refahı,mutluluğu,huzuru ve halkımıza hizmet aşkıydı. 12 Haziran öncesi halkımıza hizmet için düşüncelerimiz ne ise bundan sonra da aynı olacaktır. Buradan tekrar halkımıza teşekkür ediyor ve huzurumuzu kaçırmak için kutlamalara gölge düşürmek, huzurumuzu bozmak için gerçekleştirilen patlamayı kınadığımı ifade etmek ister ve halkımızın bu tarz provakasyonlara gelmemelerini ve sağduyulu olmaya çağırıyorum,dedi.

Patlama,Şırnak'ta seçim kutlamalarında kalabalığın arasına kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce atılan patlayıcının infilak etmesi sonucu biri çocuk 11 kişi yaralanmıştı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz