Tatil dönüşü yol çilesi devam ediyor

DÜZCE (İHA) - Bayram tatilinin son günü otoyol gişelerinin ücretli olması ve yoğun trafik sebebiyle Düzce-Kaynaşlı TEM Otoyolu gişelerinde kilometrelerce araç kuyrukları oluştu. Kuyruktan kurtulan sürücüler, Bolu Dağı'nda sis ve yağmurun etkisiyle trafikte ilerlemekte zorluk çekiyor.

Ramazan Bayramı sebebiyle 4 günlük tatile çıkan tatilciler, tatil dönüşü yoğun trafik ve otoyol gişelerinin ücretli olması sebebiyle metrelerce araç kuyrukları oluşturdu. Düzce-Kaynaşlı TEM otoyolu Kaynaşlı gişelerinde kilometrelerce araç kuyrukları oluştu. Sürücüler 1 saatten fazla kuyrukta olduklarını söyledi. Uzun kuyrukta bekleyen araçların içinde bulunan yolcuların bazıları araçlarından inerek yolu incelerken, bazı yolcular da araçlarının içinde gazete okuyarak zamanlarını geçirdi.

Reklam
Reklam

Kaynaşlı TEM Otoyolu gişelerinde bekleyen polis ekipleri, sürücüleri yavaş gitmeleri ve duraklamamaları konusunda ikaz edici anonslar yaptı. Otoyol gişelerinden kurtulan sürücüler, Bolu Dağı'nda yoğun sis ve yağmur yağışı ile karşılaştı. Bu nedenle trafik akışı zaman zaman durma noktasına kadar geldi.