Tatilcilerin Hırsız Kabusu Sona Erdi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde jandarmanın düzenlediği operasyonda son dönemde tatilcilerin korkulu rüyası haline gelen hırsız şebekesi...

Muğla’nın Bodrum ilçesinde jandarmanın düzenlediği operasyonda son dönemde tatilcilerin korkulu rüyası haline gelen hırsız şebekesi çökertildi.

Edinilen bilgiye göre, Bodrum'da son 1 ay içerisinde meydana gelen çok sayıda olayda özellikle tatilcilerin ve zenginlerin evlerine dadanan hırsızlar Bodrum ilçe jandarması tarafından yakalandı. Birçok eve giren ve evdeki değerli eşyaları çalan E.K (23) jandarmanın takibi sonucunda yakalanırken Y.E (17), V.B (23) ise Yalıkavak beldesindeki villalardan çaldıkları değerli eşyaları Turgutreis beldesinde satarken suçüstü yakalandı. Sosyetenin uğrak mekanlarından olan Göltürkbükü hırsızları M.Ç (32), A.K (27) Torba mahallesinde kaçmaya çalışırken Bodrum ilçe emniyet müdürlüğü ve Bodrum ilçe jandarma ekiplerinin işbirliğiyle yakalandı.

Reklam
Reklam

Yakalanan 5 hırsızın üzerlerinde 2 adet cep telefonu, 1 leptop, 3 altın bileklik, 8 altın ve pırlanta kaplı yüzük, 1 çift küpe, 1 kol saati, 300 tl para ve 2 av tüfeği bulundu. Yapılan incelemeler sonucunda 5 hırsızın çoğunlukla tatil yapmaya gelen turistlerden, evlerden ve işyerlerinden değerli eşyaları çaldıkları öğrenildi. Bu arada yakalanan 5 hırsız ise Bitez adliyesine getirilerek mahkemeye sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: