Tatile giden yolcular geceyi karakolda geçirdi

Ankara'da, yakınlarını bindirmek üzere beklediği otobüsü kaçıran vatandaş, başka bir noktada kendisini bekleyen otobüs şoförünü ve muavini bıçaklayarak yaraladı.

Olay, gece saat 01.00 sıralarında Samsun Yolu Mamak Köprüsü üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İsmet Bakmaz isimli şahıs, Etlik Kavşağı'nda yakınlarını memleketleri olan Sivas'a götürecek olan Metro Turizm'e ait otobüsü beklemeye başladı.

İsmet Bakmaz ve yakınları, uzun süre otobüsü beklemelerine rağmen otobüsün gelmemesi üzerine Metro firmasını arayarak şikayette bulundu. Yetkililer, otobüsün Etlik Kavşağı'nda beklediğini ancak kimsenin gelmemesi üzerine hareket ettiğini belirtti, daha sonra ise otobüsle irtibata geçerek İsmet Bakmaz'a otobüsün kendilerini Mamak Köprüsü üzerinde beklediğini ifade etti.

Reklam
Reklam

Bunun üzerine İsmet Bakmaz ve yakınları 58 FH 186 plakalı araçlarına binerek Mamak Köprüsü'ne gitti. İsmet Bakmaz burada kendilerini bekleyen otobüs sürücüsü Niyazi Deniz'le tartışmaya başladı.

Küfürleşme ile başlayan tartışmanın alevlenmesi üzerine İsmet Bakmaz eline geçirdiği bıçakla otobüs sürücüsü Niyazi Deniz ile muavin Mustafa Kaya'yı yaraladı. Çıkan kavga esnasında İsmet Bakmaz da bacağından yaralandı.

Karnından bıçaklanan Niyazi Deniz ile kalçasından yaralanan Mustafa Kaya, kendilerini bıçaklayan İsmet Bakmaz ile aynı ambulansa bindirilerek Dışkapı SSK Hastanesi'ne götürüldü.

İsmet Bakmaz'ın eşi ise otobüsün Etlik Kavşağı'nda kendilerini beklemediğini iddia etti. Olay sonrası otobüs, yolcularla birlikte karakola getirilirken, polis ekipleri otobüs içinde inceleme yaptı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.