Tatkavaklı’da Ulaşıma Büyükşehir Desteği

Bursa Büyükşehir Belediyesi, otobüs filosu içinde yedek olarak bekleyen bir otobüsü bakımı yapıldıktan sonra Mustafakemalpaşa’nın...

Bursa Büyükşehir Belediyesi, otobüs filosu içinde yedek olarak bekleyen bir otobüsü bakımı yapıldıktan sonra Mustafakemalpaşa’nın Tatkavaklı beldesine, bir binek aracı da Aydın’ın Doğanlı beldesine hibe etti.

Bursa’da ulaşımı çile olmaktan çıkarmak için raylı sistemlerden toplu taşıma araçlarının yenilenmesine, yol genişletmeden kavşak ve köprü yapımına kadar her alanda önemli yatırımları hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, ulaşım konusunda çevre ilçe ve beldelerden gelen talepleri de geri çevirmiyor. Daha önce kardeşlik ilişkileri çerçevesinde Muş Belediyesi’ne 4 adet otobüs ve Mustafakemalpaşa ilçesine bağlı Ovaazatlı beldesine de 2 otobüs hibe eden Büyükşehir Belediyesi, Mustafakemalpaşa’nın Tatkavaklı Belediyesi’nden gelen talebi de geri çevirmedi. Büyükşehir Belediyesi otobüs filosu içinde yedek olarak bekletilen 1 otobüs, tüm bakımları ve modernizasyon çalışmaları yapıldıktan sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından Tatkavaklı Belediye Başkanı Orhan Alper’e teslim edildi.

Reklam
Reklam

İmkanlar dahilinde diğer illerden gelen talepleri de karşılayan Büyükşehir Belediyesi, Afyon’un Doğanlı Belediyesi’nin bir binek araç talebini de geri çevirmedi. Bakımı yapılan araç, Başkan Altepe tarafından Doğanlı beldesinden gelen yetkililere teslim edildi.

Büyükşehir Belediyesi olarak yatırım bütçesinin yüzde 70’ine yakın bir bölümünü ulaşıma ayırdıklarını dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, büyükşehir sınırları dışında kalan ilçe ve beldelerden gelen her talebi de karşılamak için büyük çaba harcadıklarını söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: