Tatköy Ramazan Karabağır Okuluna Birincilik Ödülü Ödül

İl Milli Eğitim Müdürlüğünce Antalya genelinde yapılan Performans Takip Sınavı’nda (PTS) Korkuteli Tatköy Ramazan Karabağır...

İl Milli Eğitim Müdürlüğünce Antalya genelinde yapılan Performans Takip Sınavı’nda (PTS) Korkuteli Tatköy Ramazan Karabağır Ortaokulu birincilik ödülü aldı.

Korkuteli İlçe İLBAB komisyonu tarafından alınan karar doğrultusunda PTS sınavında 5,6,7 ve 8. sınıflar düzeyinde ilçe birinci olan Tatköy Ramazan Karabağır İlköğretim Kurumu idareci, öğretmen ve öğrencileri başarılarından dolayı İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz tarafından ödüllendirildi.

Ödül töreninde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü adına konuşma yapan Şube Müdürü İsmail Uğurlu öğretmenleri ve öğrencileri tebrik ederek "Bu çalışmaların önümüzdeki yıllarda da artarak devam edeceğini, başarı merdiveninde birkaç basamak daha yükselmiş olduğunuzu görmek istiyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz, Korkuteli Tatköy Ramazan Karabağır Ortaokulu Müdürü Süleyman Karaca’ya teşekkür plaketi verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: