Tatlı ailesinin acı günü

ŞANLIURFA (İHA) - İstanbul Esenler'de çıkan çatışmada öldürülen Ali ve Hacı Tatlı'nın cenazeleri memleketleri Şanlıurfa'ya getirildi. Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in akrabaları olan Ali ve Hacı Tatlı kardeşlerin cenaze törenlerine yoğun katılım oldu. Cenaze namazına katılmak için gelen Drej Ali lakaplı Ali Yasak, camii girişinde Ahmet Tatlı tarafından karşılandı.

Şanlıurfa Yusufpaşa Camii'nde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazına hayatlarını kaybeden Ali ve Hacı Tatlı'nın babası Reşit Tatlı, İbrahim Tatlıses'in oğlu Ahmet Tatlı, ünlü sanatçı Mahmut Tuncer, yer altı dünyasının ünlü isimlerinden Drej Ali lakaplı Ali Yasak ile İstanbul'dan 4 otobüsle gelen yakınları katıldı. Yusufpaşa Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Ali ve Hacı Tatlı'nın cenazeleri omuzlarda Bedüizzaman Mezarlığı'na götürüldü. 2 kardeşin cenazesi mezarlıkta yan yana toprağa verildi.

Reklam
Reklam

Bu arada THY'nın tarifeli uçağıyla Adana'ya gelen İbrahim Tatlıses cenaze törenine yetişemedi. Tatlıses'in akşam saatlerinde Şanlıurfa'da olması bekleniyor.
Öte yandan Tatlı ailesinin, Ali ve Hacı Tatlı'nın katilleri yakalanmadığı için taziye yapmayacakları öğrenildi.