Tatlı Dalında Birinciliği Erkek Yarışmacı Kazandı

Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde yemek yarışması düzenlendi. Yarışmanın tatlı kategorisinde, aşçılık kursu öğrencisi Necmi Ata birinci...

Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde yemek yarışması düzenlendi. Yarışmanın tatlı kategorisinde, aşçılık kursu öğrencisi Necmi Ata birinci geldi.

Şarköy Meslek Yüksek Okulu (ŞMYO)Konferans Salonunda yapılan yarışma 3 kategoride gerçekleşti. Jüri üyeliğini, ŞMYO Müdür Yardımcısı Halis Uluğbey Ergen, Hülya Akkoç, Hanzafer Akyol’un yaptığı yarışmaya 35 kişi katıldı.

Yapılan değerlendirmeler sonunda; Yemek Dalında: Ciğer Sarma ile birinci Seher Güler, İçli Köfte ile Gülistan Gülücü ikinci ve Pupulika ile Emine Bilen üçüncü oldu.

Reklam
Reklam

Hamur İşi Dalında: Su Böreği ileb Gülfinaz Bozkurt birinci, Ispanaklı Börek ile Ayşe Yavuz ikinci, Zeytinyağlı Poğaça ile Ayşe Özcan üçüncü oldu.

Tatlı Dalında, yarışmalarda yer alan iki erkek yarışmacıdan biri olan Necmi Ata, Kadayıflı Sarma ile birinci, Gülay Akçay, Kabak Tatlısı ile ikinci, Günnur Sarıbıyık revani ile üçüncü oldu.

Derece alan yarışmacılara çeşitli hediyeler verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz