Tatlı İntikam 19. bölüm fragmanı yayınlandı 13 Ağustos Kanal D tanıtımı

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Tatlı İntikam 19. bölüm fragmanı yayınlandı. Tatlı İntikam 19. bölümünde neler olacak ? Tatlı İntikam 19. bölüm fragmanı ve özeti sayfamızda. Merakla beklenen Tatlı İntikam 19. bölüm fragmanı çıktı mı ?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Tatlı İntikam 18. bölümünden sonra 19. bölüm fragmanı merakla bekleniyor. Muhteşem bir bölüm ile ilgileri üzerine çeken Tatlı İntikam dizisi 19. bölümü ile 13 Ağustos günü ekranlara gelecek. Tatlı İntikam 19. bölüm fragmanı yayınlandı mı ? Tatlı İntikam 19. bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz sayfamızda olacak. Peki Tatlı İntikam son bölümünde neler oldu ?

Tatlı İntikam 18. bölüm özeti

Tatlı İntikam sonbölümünde Pelin'in dikkatinden kaçmayan bir detay, Rüzgar'dan şüphelenmesine neden oluyor. Tatlı İntikam 18. bölüm peki Pelin, kendini kaçıran kişinin kim olduğunu öğrenecek mi?

Reklam
Reklam

Tatlı İntikam 18. bölümünde, Pelin’i kim, neden kaçırmıştı?

Tatlı İntikam son bölümünde Pelin kim olduğu bilinmeyen birtakım adamlar tarafından kaçırılır. Sinan evinin kapısına kadar bıraktığı Pelin’in kayıp olduğunu öğrendiğinde deliye döner. Tatlı İntikam 18. bölümünde Rıza ile hareket edip Pelin’i aramaya başlar. Tatlı İntikam son bölümünde Pelin’i kim neden kaçırmıştır? Tatlı İntikam 18. bölümünde Rıza’nın ihaleye girmesini istemeyen adamlar mı? Tatlı İntikam 18. bölümünde Pelin’e öfkesi olan Ceyda mı? Yoksa Sinan’a takıntılı hasta aşık olan Rüzgar mı?

Tatlı İntikam genel konusu

Tatlı İntikam'da Aşkta bir türlü yüzü gülmeyen Pelin, nihayet şeytanın bacağını kırar ve hayallerindeki erkekle evlenmeye karar verir. Ancak müstakbel damat, nikah günü ortadan kaybolur ve Pelin, aşık olduğu adam tarafından düğününde terk edilir. Ardından, görmüş geçirmiş bir kadın, Pelin’in mutlu olamama sebebini, geçmişte üzdüğü birinin ahından kaynaklandığını söyler. Tatlı İntikam'da her şey Pelin’in bu ahın peşine düşmesiyle başlar.

Reklam
Reklam

Tatlı İntikam oyuncu kadrosu

![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/1566926/640xauto.jpg)

Leyla Lydia Tuğutlu (Pelin),Furkan Andıç(Tankut- Sinan),Can Nergis(Tolga),Tuna Kırlı(Doğan),Büşra Develi(Rüzgar),Hazal Türesan(Başak),Cemre Gümeli(Simay),Çağrı Çıtanak (Bülent),Seren Deniz Yalçın (Ceyda),Zeyno Günenç(Süheyla),Elif Çakman (Havva),Emre Taşkıran (Hakan),Gürsu Gür (Zübeyir),Ayşenil Şamlıoğlu(Meliha),Kerem Atabeyoğlu(Rıza),Bülent Seyran(Necip),Barış Gönenen (Serkan)