Tatlı İntikam 4. Bölüm Fragmanı

Tatlı İntikam 4. bölümüyle 16 Nisan Cumartesi akşamı Kanal D ekranlarında...

Kanal D ekranlarının ilgiyle takip edilen romantik komedi dizisi Tatlı İntikam'ın 4. bölüm fragmanı yayınlandı.

**
Yayınlanmaya başladığı andan itibaren izleyicileri kendine hayran bıran Tatlı İntikam merakla beklenen yeni bölümüyle 16 Nisan Cumartesi akşamı saat 20:00'da Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkacak.
**
D yapımın üstlendiği dizi yapımında baş rol oyuncuları Leyla Lydia Tuğutlu (Pelin), Furkan Andıç (Sinan) üstlendiği dizide senaryosu ile kısa süre içerisinde geniş izleyici kitlesine ulaştı diğer oyuncuları Can Nergis (Tolga), Zeyno Günenç (Süheyla), Ayşenil Şamlıoğlu (Meliha), Kerem Atabeyoğlu (Rıza), Hazal Türesan (Başak), Cemre Gümeli (Simay), Çağrı Çıtanak (Bülent), Seren Deniz Yalçın (Ceyda), Bülent Seyran (Necip), Elif Çakman (Havva), Emre Taşkıran (Hakan), Gürsu Gür (Zübeyir), Barış Gönenen (Serkan) oyunculardan oluşmaktadır.
**
Tatlı İntikam'ın son bölümünde neler yaşandı?

**
Sinan'ın sahip olduğu Filiya Restoran'a gelen haciz memurları Sinan'ı şok eder. Restoran yeni kuran ve toparlanmaya başlamışken bu durum Sinan ve etrafındakiler için bomba etkisi yaratır. Şimdi yapılması gereken tek şey vardır, o da parayı bulmaktır. Hem de çok kısa bir süre içerisinde Eniştesinden dolayı gelen haciz için Sinan büyük çaba göstermek zorunda kalacak. Bütün Filiya Restoran çalışanları Sinan'a yardımcı olmak amacı ile parayı toplamak için canla başla mücadele ederler. Bu sırada Pelin'i de büyük bir sürpriz beklemektedir. Sinan ile yakınlaşmaya başlamışken bir anda karşısında Tolga'yı gören Pelin için işler iyice karışır.