Tatlı Küçük Yalancılar 12. bölüm izleyicilerle buluştu

Tatlı Küçük Yalancılar son bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Merakla beklenen Tatlı Küçük Yalancılar 12. bölümde A takımından kurtulduklarını düşünen kızlar beklemedikleri kötü bir sürpizle karşı karşıya kaldılar.

TATLI KÜÇÜK YALANCILAR 12. BÖLÜM 2. FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN

Tatlı Küçük Yalancılar 12. bölümüyle izleyenleriyle buluştu. Başrollerini Şükrü Özyıldız, Bensu Soral, Büşra Develi, Dilan Çiçek Deniz, Melisa Şenolsun, Beste Kökdemir, Burak Deniz ve Merve Çağıran'ın paylaştığı Tatlı Küçük Yalancılar dizisi yine izleyenlerine güzel bir akşam yaşatı. A takımından kurtulduklarını düşünerek rahatalayan kızlar, beklemedikleri bir sürprizle karşılaştılar. Diğer taraftan Ilgaz'ın gizli saklı yaptıkları dikkat çekmeye başladı. Yaz boyunca özellikle gençler tarafından ilgiyle takip edilen Tatlı Küçük Yalancılar 12. bölümüyle yine sevenlerini ekrana bağladı. Peki Tatlı Küçük Yalancılar yeni bölümde neler yaşandı? İşte son bölümde yaşananlar...

TATLI KÜÇÜK YALANCILAR 12. BÖLÜM ÖZETİ

Tatlı Küçük Yalancılar son bölümde kızlar, A. takımından kurtulduklarını düşündükleri sırada aldıkları mesajla sarsıldılar ve bir yerlerde bir hata yapmış olduklarını düşündüler. Çünkü A.'lardan biri toprağın altında, diğeri ise parmaklıkların ardındaydı. Oysa onlara gelen mesaj, inandıkları her şeyi tekrar sorgulamalarına sebep oldu.

Güven, nöbetçi mahkemedeki itirafı ve suçun gerçekleşme şekliyle ilgili verdiği detaylar yüzünden onu dinleyenleri oldukça şaşırttı. Anlattıklarının gerçek olup olmadığını anlamak, uzmanlara bırakılmış ve iki hafta sonunda karar verilmek üzere, Güven gözlem altına alınmıştı.

Kızlar, bir türlü kurtulamadıkları gizli düşmanları yüzünden iyice ümitsizliğe kapıldılar. Tatlı Küçük Yalancılar 12. bölümde Açelya ise bin bir zorlukla kazandığı hürriyetini ve evine dönmüş olmanın mutluluğunu hiçbir şeyin gölgelemesine izin vermedi. A.'ya bulduğu ilk fırsatta bu kararını, adeta meydan okurcasına duyurdu. Ondan korkmuyordu artık.

Ilgaz'ın sıkıntılı halleri, gizli saklı telefon görüşmeleri, Melisa'nın dikkatini çekmeye başladı. Kocasının sadakatini sorgulamaya başladı. Ancak karşılaştığı gerçek, onu, yasak bir gönül ilişkisinden daha fazla sarstı.

Güven, gözlem altında tutulduğu yerde tanıştığı tuhaf arkadaşı sayesinde, Eren User olayıyla ilgili bir aydınlanma yaşadı. Eksik parçalar yerine oturunca, Güven için tek bir amaç geriye kaldı: O da bir an önce, kendisine tuzak kuran kişiden hesap sormaktı.

Tatlı Küçük Yalancılar son bölümde Asuman artık günleri değil saatleri sayıyordu. Kasaya geri koyması gereken para bir türlü tamamlanamamış ve müşterisinin bankaya gelmesine çok az bir zaman kalmıştı. Hande, annesini bu sıkıntıdan kurtarmanın tek bir yolu olduğuna inanmaktı. Riskli bir yoldu bu ancak Hande oldukça kararlıydı.

Açelya'nın A.'ya meydan okuma planının doruk noktası, kızlarla beraber Selinler'in yazlık evinde düzenledikleri parti oldu. Tatlı Küçük Yalancılar 12. bölümde partinin teması, okuldaki herkesi, hatta gizli düşmanlarını bile cezbeden türdendi: Konukların siyah, kapüşonlu üstler giymesini şart koşan bir "A. partisi"!